ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Народний депутат України Микола Джига зустрівся з виборцями

Дата: 29.10.2013 16:10
Кількість переглядів: 380

Фото без опису

29 жовтня 2013 року народний депутат України Микола Васильович Джига в м. Тульчині зустрівся з головою районної ради О.Авраменком, першим заступником голови райдержадміністрації В.Побережником, керівниками підприємств, установ, організацій району, сільськими, селищними, міським головами, працівниками райдержадміністрації, районної ради, представниками районних ЗМІ. Микола Васильович подякував виборцям району за підтримку на виборах 28 жовтня 2012 року, розповів присутнім про свою роботу в законодавчому органі та у виборчому окрузі (з 210 населених пунктів округу відвідав 70, неодноразово перебував в населених пунктах району, забезпечив конкретну підтримку закладів соціальної сфери та окремих громадян) за рік депутатства, висловив підтримку курсу держави на євроінтеграцію, підкреслив необхідність партнерських стосунків з Росією та країнами СНД, акцентував увагу на наведенні порядку в податковій службі, правоохоронних органах у тому числі через зміну законодавства (вніс проект Закону України «Про муніципальну міліцію»). Народний депутат України переконаний у тому, що сучасна людина має володіти іноземними мовами, принаймні англійською, а державні органи, народні депутати мають працювати на добробут людей, захист їхніх прав і свобод.
На початку зустрічі народний депутат України М.Джига, голова районної ради О.Авраменко, перший заступник голови райдержадміністрації В.Побережник привітали з перемогою тренера – викладача з вільної боротьби районної ДЮСШ С.Ратушняка, який виборов звання чемпіона світу 2013 серед ветеранів спорту дивізіону А (35-40 років) в м. Сараєво (Боснія і Герцоговина), вручили почесну грамоту райдержадміністрації та районної ради і грошову винагороду.
Також високий гість відповів на запитання присутніх, які стосувалися: термінів введення в дію Закону України «Про державну службу» (нова редакція); оренди земельних паїв (проблеми з реєстрацією договорів); оплати праці місцевих голів та посилення відповідальності за забруднення навколишнього природного середовища; будівництва об’єктів соціальної сфери в сільській місцевості у 2014 році; виплат заборгованостей по рішенням судів.
Народний обранець закликав керівників працювати над модернізацією опалювальних систем та енергозбереженням з метою економії енергоносіїв.
Після зустрічі київський гість провів прийом громадян району. Крім цього, у супроводі голови районної ради О.Авраменка та першого заступника голови райдержадміністрації В.Побережника народний депутат України М.Джига побував в Тульчинському дитячому садочку № 3, якому подарував музичний центр.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь