ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наше завдання - створити усі умови, аби вінничани мали можливість за доступними цінами придбати усе необхідне до Великодніх свят

Дата: 14.04.2014 13:46
Кількість переглядів: 326

Фото без опису

Зазначив голова облдержадміністрації Анатолій Олійник під час візиту на Великодній ярмарок, що проводився 12 квітня по проспекту Юності на майданчику біля торгового комплексу «Дастор».
За словами Анатолія Олійника, цьогоріч передсвяткова торгівля організована на досить високому санітарному рівні, що є важливим чинником. Основною метою було створити вигідні умови для продажу продавцям власної продукції, а мешканцям міста та області – доступні ціни за якісний товар, - зазначив керівник області.
Всі охочі мали змогу придбати м‘ясні та ковбасні вироби, яйця, борошно, олію, молокопродукти, хлібобулочні та макаронні вироби, крупи, рибну продукцію, а також товари сувенірної святкової тематики, плетені кошики, пасхальні свічки тощо.
Свою продукцію на ярмарок вивезли суб‘єкти господарювання, дипломанти обласного конкурсу «Краща торгова марка Поділля - 2014», зокрема, Літинський м‘ясокомбінат, Приборівські ковбаси, Тріал, Вінницький олійножировий комбінат, Тульчин – м‘ясо, Хмільницький молокозавод «Молочний візит» та інші.
Слід відмітити, що незважаючи на несприятливі погодні умови цього дня, бажаючих придбати продукцію було чимало.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь