ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наші переможці з вільної боротьби

Дата: 12.09.2018 16:20
Кількість переглядів: 312

Фото без опису

8 вересня 2018 року в борцівському залі Тульчинської ДЮСШ проводився відкритий районний турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2004-2006; 2007-2008; 2009-2010 років народження, присвячений Дню фізичної культури і спорту України та 60-річчю заснування Тульчинської дитячо-юнацької спортивної школи.
На урочистому відкриті змагань були присутні Тульчинський міський голова Валерій Весняний, начальник відділу освіти, молоді та спорту об’єднаної територіальної громади Михайло Митрицан, заступник начальника відділу освіти , молоді і спорту райдержадміністрації Сергій Чепернатий, голова ФСТ «Колос» Микола Лазарук. Керівники привітали учасників змагань та всіх присутніх в залі, акцентували увагу на важливій місії, яку несуть і втілюють в життя тренери та вчителі фізичної культури по вихованню здорового підростаючого покоління - майбутнього нашої держави. Юним борцям побажали високих спортивних досягнень та самореалізації як особистості в незалежній, демократичній, процвітаючій Україні. В змаганнях взяли участь – 78 юних борців та борчинь об’єднаної територіальної громади, смт. Кирнасівки та Тульчинського району.
Змагання пройшли цікаво в принциповій спортивній боротьбі, відчувалось, що діти, після літніх канікул, з бажанням зустрічаються на борцівському килимі і отримують позитивні емоції від суперництва.
Перші місця посіли: Лелека Владислав, Гуцол Віталій, Лисенко Сергій, Щелкунов Святослав, Рудкевич Богдан, Накорнєєв Ілля, Бойчук Олександр, Бойчук Іван, Полупанов Денис, Накорнєєв Святослав, Дребет Кирил, Клоченко Марина. Другі місця посіли: Стахов Олег, Лисиця Вячеслав, Сірома Максим, Колодзій Назар, Накорнеєє Веніамін, Хавроха Максим, Потребко Анатолій, Годванюк Альона. Треті місця посіли: Андрущак Богдан, Майстер Максим, Ющишин Владислав, Хлівний Олександр, Дрімов Руслан, Бешлега Максим, Музаєв Демірель. Організатори турніру вітають юних борців з початком навчального року, зичать високих спортивних досягнень, дякують керівникам за вітання та вручення переможцям турніру, працівникам галузі нагород та відзнак. Сергію Чепернатому колектив ДЮСШ дякує за подарований цифровий фотоапарат.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь