ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наших земляків нагородили до Дня місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2018 12:15
Кількість переглядів: 240

6 грудня 2018 року, в приміщенні обласної державної адміністрації відбулись урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування, який, щорічно відзначають 7 грудня. Встановлення цього свята пов’язане із визнанням місцевого самоврядування як вагомої складової для розвитку народовладдя, демократизації суспільних відносин та зміцнення української державності.
З нагоди свята на урочистий захід завітали представники органів місцевого самоврядування Вінниччини. Вітали присутніх голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, голова обласної Ради Анатолій Олійник та керуючий справами виконкому Вінницької міської ради Сергій Чорнолуцький.
Звертаючись до присутніх з вітальним словом, Валерій Коровій зазначив: «Ми живемо в дуже непростий, сповнений змінами та викликами час. Це час не лише складних випробувань, але й нових можливостей. Попри все ми маємо чимало досягнень, які стали результатом втілення найбільш успішної реформи, а саме – реформи децентралізації, визнаної усіма без винятку міжнародними експертами. Варто підкреслити, що успішна реалізація цієї реформи ґрунтується на роботі органів місцевого самоврядування, які також є базовою платформою для проведення дискусій, обміну досвідом та формування нових поглядів і механізмів у співпраці. Це обумовлено тим, що саме представники органів місцевого самоврядування відчувають високий рівень відповідальності перед своєю громадою та доводять це своїми конкретними діями». Під час промови Валерій Коровій також акцентував увагу присутніх на ключових можливостях та досягненнях об’єднаних територіальних громад, побажавши присутнім нових здобутків.
Також вітальні слова представникам органів місцевого самоврядування висловив голова обласної Ради Анатолій Олійник. Від імені Вінницької міської ради учасників заходу привітав Сергій Чорнолуцький, подякувавши керівництву області за співпрацю та побажавши присутнім миру, міцного здоров’я та нових досягнень.
В ході урочистостей грошовими винагородами, Подяками, Почесними грамотами обласної Ради та обласної державної адміністрації, Вінницької міської ради відзначено кращих представників органів місцевого самоврядування, керівників та працівників комунальних закладів області, очільників місцевих рад різних рівнів та територіальних громад.
Зокрема, Почесними грамотами обласної Ради та обласної державної адміністрації нагороджені наші земляки: Микола Яськов – депутат обласної Ради, директор ПСП «Зоря» (с.Дранка); Оксана Баленко – Кинашівський сільський голова; Ігор Подоляк – депутат районної ради, голова постійної комісії з питань бюджету, проведення економічних реформ, виробництва товарів народного споживання; Марія Мазур – директор Тульчинського обласного будинку дитини.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь