ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Навчальний семірана на тему: «Особливості роботи з сім’ями, де вчиняється насильство в сім’ї»

Дата: 28.03.2014 11:21
Кількість переглядів: 444

Фото без опису

27.03.2014 року фахівці Тульчинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді взяли участь в навчальному семінарі, організованому Вінницьким обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на тему: «Особливості роботи з сім’ями, де вчиняється насильство в сім’ї». На семінарі розглянули План заходів щодо вдосконалення діяльності ЦСССДМ області у 2014 році з питань попередження насильства в сім’ї, надання соціальних послуг особам та дітям, постраждалим від сімейного насильства.
В рамках семінару відбувся виступ керівника громадської організації «Чоловіки проти насильства» Козлова Володимира Володимировича , який розглянув психологію кривдника та поділився досвідом проведення корекційних програм з особами, що вчиняють насильство в сім’ї. Про приховане насильство в сім’ях, психологію «жертви» та допомогу тим, хто постраждав від сімейного насильства розповіла Президент громадської організації «Прогресивні жінки» Козлова Наталя Борисівна.
Також відбулась презентація діяльності Центру сімейного консультування , псилогічної та психотерапевтичної корекції Вінницької обласної психоневрологічної лікарні ім. О.І. Ющенко, яку провела психолог 16-го відділення лікарні Хранитель Аліна Вікторівна. Дитячий психіатр 16-го відділення Свинарчук Анастасія Миколаївна розкрила тему формування агресивної поведінки.
За результатами семінару планується проведення методичної наради у формі практичного заняття з теми «Профілактика насильства в сім’ї».

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь