ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Навчання та перевірку знань з питань пожежної та електробезпеки, охорони праці в Тульчині приурочили до Дня охорони праці

Дата: 19.04.2019 14:25
Кількість переглядів: 263

19 квітня 2019 року в конференц-залі адміністративного будинку рад за ініціативою голови райдержадміністрації Віталія Чуби для керівників та спеціалістів структурних підрозділів райдержадміністрації організовано навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки та охорони праці, зокрема, за участю членів районної комісії по перевірці знань з питань охорони праці. Даний захід проведено до Дня охорони праці, який відзначається в Україні щороку 28 квітня, відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 року №685/2006.

Про Правила пожежної безпеки, способи та засоби запобігання пожежам, вибухам, аваріям, дію персоналу при їх виникненні, загальнооб’єктові інструкції про заходи пожежної безпеки, способи застосування первинних засобів пожежогасіння розповів головний фахівець 14 ДПРЧ м. Тульчина Олександр Сліпенький. Представник служби порятунку наочно продемонстрував і пояснив правила користування двома типами вогнегасників.

Про правила користування електропобутовими приладами та заходи проти ураження електричним струмом на робочому місці розповів завідувач господарством райдержадміністрації Віталій Савчук.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Микола Богач, головний спеціаліст сектору праці та соціально-трудових управління соціального захисту населення райдержадміністрації Віктор Ткачук ознайомили присутніх із зверненням Організаційного комітету з підготовки та проведення у 2019 році заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні, який, за ініціативи Міжнародної організації праці, пройде під гаслом «Безпечне та здорове майбутнє праці», із розпорядженням голови райдержадміністрації «Про підготовку та проведення у районі з 22 по 26 квітня 2019 року тижня охорони праці», положенням про порядок проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці, в тому числі і для працівників структурних підрозділів райдержадміністрації.
В.Чуба звернув увагу присутніх на важливості цих питань, адже порушення правил безпеки та цивільного захисту призводять до людських та матеріальних втрат.
Навчання пройшло змістовно та цікаво.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь