ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Назад у минуле: фото на плівку

Дата: 18.09.2019 15:15
Кількість переглядів: 338

В Тульчинській центральній районній бібліотеці у відділі обслуговування юнацтва відбулася презентація фотовиставки «Назад у минуле: фото на плівку», яка представлена методом фотосушки, студентів 1 курсу Тульчинського коледжу культури спеціальності «Кінофотовідеосправа» (викладач Анастасія Онищенко).
З вітальним словом виступили Плаксій Валентина Василівна – начальник організаційного відділу апарату Тульчинської районної державної адміністрації, Омельченко Світлана В’ячеславівна – заступник директора з навчально-виховної роботи Тульчинського коледжу культури, Літун Світлана Вікторівна – голова циклової комісії ОПП «Кінофотовідеосправа» Тульчинського коледжу культури, Вігуржинська Віра Степанівна – директор Тульчинської ЦБС та викладачі Тульчинського коледжу культури.
Вже багато років ми маємо можливість спостерігати як випускники Тульчинського коледжу культури вражають своїми фотошедеврами з різноманітними почуттями, емоціями, ракурсами, подіями, моментами життя, що зображені на їхніх світлинах. Сьогодні для присутніх представлена незвичайна виставка – це плівкове фото, яке «живе». Це щирі та різноманітні моменти з життя, які вдалося зробити завдяки одному кадру на відміну від цифрового фотознімка, звичного нам.
Запрошуємо відвідати цю незвичайну виставку!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь