ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Назад у минуле: фото на плівку

Дата: 18.09.2019 15:15
Кількість переглядів: 352

Фото без опису

В Тульчинській центральній районній бібліотеці у відділі обслуговування юнацтва відбулася презентація фотовиставки «Назад у минуле: фото на плівку», яка представлена методом фотосушки, студентів 1 курсу Тульчинського коледжу культури спеціальності «Кінофотовідеосправа» (викладач Анастасія Онищенко).
З вітальним словом виступили Плаксій Валентина Василівна – начальник організаційного відділу апарату Тульчинської районної державної адміністрації, Омельченко Світлана В’ячеславівна – заступник директора з навчально-виховної роботи Тульчинського коледжу культури, Літун Світлана Вікторівна – голова циклової комісії ОПП «Кінофотовідеосправа» Тульчинського коледжу культури, Вігуржинська Віра Степанівна – директор Тульчинської ЦБС та викладачі Тульчинського коледжу культури.
Вже багато років ми маємо можливість спостерігати як випускники Тульчинського коледжу культури вражають своїми фотошедеврами з різноманітними почуттями, емоціями, ракурсами, подіями, моментами життя, що зображені на їхніх світлинах. Сьогодні для присутніх представлена незвичайна виставка – це плівкове фото, яке «живе». Це щирі та різноманітні моменти з життя, які вдалося зробити завдяки одному кадру на відміну від цифрового фотознімка, звичного нам.
Запрошуємо відвідати цю незвичайну виставку!
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь