ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Не будьте байдужими до свого майбутнього!

Дата: 09.08.2018 10:55
Кількість переглядів: 284

Тульчинське об’єднане управління Пенсійного фонду України Вінницької області звертає увагу фізичних осіб – підприємців Тульчинського та Немирівського районів, та осіб які проводять незалежну професійну діяльність щодо зобов’язання сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та своєчасне подання звітності до органів Державної фіскальної служби України.

Відповідно до частини 3 статті 24 Закону України „Про державне пенсійне страхування” страховий стаж обчислюється в місяцях. При призначенні пенсії враховується той період стажу, за який фактично сплачено страхові внески при умові якщо сума сплачених за відповідний період страхових внесків є не меншою, ніж мінімальний страховий внесок. А розмір пенсії напряму залежить від суми заробітної плати (доходу), на яку нараховані страхові внески .

Від величини та своєчасності сплати Вами внесків залежить повнота і своєчасність виплати пенсії в солідарній пенсійній системі, а значить – спокій і добробут значної частини громадян, які досягли поважного віку.

Тульчинське об’єднане управління Пенсійного фонду України закликає кожного підприємця не допускати заборгованості по платежах. Кожна не сплачена гривня до бюджету Пенсійного фонду України – це недоотримана пенсія застрахованою особою, а для конкретної людини може стати втратою страхового стажу та відсутністю права на пенсійне забезпечення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь