ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Небезпечні продукти

Дата: 23.06.2017 16:20
Кількість переглядів: 246

Проблема стихійної торгівлі в місті залишається невирішеною. Заходи по ліквідації місць стихійної торгівлі є неефективними не лише через соціально-економічне становище в країні, а й через те що деякі мешканці міста надають перевагу продуктам харчування невідомого походження, які реалізують з землі на вулицях Леонтовича та Гагаріна нашого міста. Нажаль покупці не замислюються про якість цих продуктів , ким та в яких умовах вони виготовлені, де зберігались та як транспортувались. Не лякає людей і бруд, що летить на продукти з вулиці від машин та перехожих.
Серед продуктів, що реалізуються з землі, найбільш небезпечними є молоко та молочні продукти. Вживання молочної продукції невідомого походження без лабораторних обстежень) з землі - прямий шлях до інфекційних захворювань. Ні про яку користь від молока в цьому випадку вже не йдеться, лише про шкоду.
Також не можна купувати молоко в пластикових пляшках, які є предметом одноразового використання і мають не завжди відоме походження.
Шановні містяни ви повинні зрозуміти, що винними у своїй хворобі буде тільки той, хто придбав небезпечні продукти на стихійних ринках, адже такі продукти у будь-який момент можуть стати причиною невиліковних хвороб для покупця та його родини.
Єдиний правильний вихід – не купувати харчові продукти й інші товари в місцях стихійної торгівлі.
Управління Держпродспоживслужби
в Тульчинському районі
(Роспутна Г.Г., Сандул М.М.)

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь