ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Незалежній Україні слава нині і повік!»

Дата: 23.01.2017 16:45
Кількість переглядів: 268

Фото без опису

22 січня 2017 року в м. Тульчині біля РБК відбувся урочистий мітинг «Незалежній Україні слава нині і повік!» з нагоди Дня Соборності України з наступним покладанням квітів до Стели пам’яті Героїв Небесної Сотні та загиблих земляків-учасників АТО, пам’ятника Т.Г.Шевченку. Перед учасниками зібрання виступили: голова райдержадміністрації Микола Підболячний, ветеран НРУ, викладач Тульчинського училища культури Микола Джига. Прозвучали тематичні художні твори у виконанні працівників РБК, студентів, членів Тульчинського РЛМО «Оберіг».

У вітальному слові керівник району, зокрема, сказав: «Ідея єдності і соборності батьківських земель поряд ідеї незалежності і державного суверенітету, сильної централізованої влади є головним змістом і смислом державницької ідеології будь-якого народу. Не був винятком в цьому і наш український народ. З давніх-давен, з вікопомних княжих часів ідея соборності не переставала хвилювати державотворців і політичних діячів, полководців і дипломатів, церковних ієрархів і літописців, письменників і поетів, громадських і політичних діячів.

Цьогоріч День Соборності України тісно пов’язаний зі 100-літнім ювілеєм Української революції 1917 – 1921 років. Це – витоки нашої новітньої державності в процесі напруженої боротьби за свободу і єдність».

Після оголошення хвилини мовчання голова райдержадміністрації наголосив: «Українці повинні усвідомити, що лише консолідація і єдність нашого суспільства є обов’язковою умовою розвитку потужної і заможної держави. Виконавча влада і місцеве самоврядування задля цього докладають максимум зусиль і ми закликаємо до співпраці всі наявні об’єднання громадян. В єдності наша сила!»

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь