ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Іван Мовчан: «Обираючи формат роботи, ми не помилилися. І якщо працюватимемо так і надалі – зможемо повернути довіру людей до влади»

Дата: 31.12.2013 10:19
Кількість переглядів: 262

Таке переконання висловив голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан 30 грудня під час щопонеділкової робочої наради з керівниками структурних підрозділів ОДА.
Підсумовуючи результати річної діяльності, очільник Вінниччини зазначив, що усі питання, які обласна влада відпрацьовувала протягом року, були нагальними для мешканців територій регіону. І якщо аналізувати проведену роботу за кожним окремим напрямом – зроблено справді багато.
«У галузі медицини упродовж року відремонтовано 643 ФАПи і 187 амбулаторій. Що стосується культури, то план заходів перевиконано у 2,5 рази. Безумовно, ми розуміємо, що протягом наступних років необхідно поділити усі заклади на окремі категорії за якістю виконання робіт і допрацьовувати ті з них, що ще не повною мірою відповідають тому рівню, якого потребують сьогодення і європейські стандарти», - підкреслив Іван Мовчан.
Голова облдержадміністрації відзначив також роботу, проведену у сфері освіти, досягнення агропромислового комплексу. Акцентував увагу і на 100%-му виконанні завдань щодо створення в районах області центрів надання адміністративних послуг, торкнувся позитивних результатів роботи у сфері екології та благоустрою.
Серед позицій, над якими обласна влада посилено працюватиме у 2014 році, керівник Вінниччини виокремив активізацію роботи з житлового будівництва, ремонт доріг та формування мережі водопостачання усіх населених пунктів регіону.
«Переконаний, що обираючи формат роботи, ми не помилилися. Адже тільки з повним розумінням і відповідальністю кожного ми зуміли реалізувати величезний спектр завдань. І за це я вам усім щиро вдячний. Якщо працюватимемо так і надалі – зможемо повернути довіру людей до влади», - резюмував Іван Мовчан.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь