ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Обласний конкурс «Краща торгова марка Поділля-2018»

Дата: 22.01.2018 09:11
Кількість переглядів: 239

Відповідно розпорядження голови обласної державної адміністрації від 11 січня 2018 року №15 «Про проведення виставки-продажу «Купуй Вінницьке» у Вінницькій торгово-промисловій палаті під час Міжрегіональної спеціалізованої виставки «Продіндустрія» та виставки-продажу «Купуй Вінницьке» з 21 - 23 лютого 2018 року будуть підведені підсумки та проведене нагородження переможців обласного конкурсу «Краща торгова марка Поділля – 2018», який проводиться за підтримки обласної державної адміністрації.

Метою конкурсу є залучення широкого кола суб’єктів господарювання до національного руху за високу конкурентоспроможність товарів на основі використання сучасних методів управління якістю та популяризація Вінницької області в Україні і за її межами.

Найуспішніші торгові марки нагороджуються Дипломом переможця та Сертифікатом на право використання в рекламно-інформаційних цілях маркування своєї продукції як «Краща торгова марка Поділля» протягом 2018 року.

До участі у виставці-продажі залучаються підприємства переробної промисловості, великі сільськогосподарські товаровиробники та підприємства торгівлі області.

Для підтвердження участі у конкурсі необхідно заповнити анкету номінанта конкурсу із відповідними додатками та до 29 січня 2018 року надати в управління економіки районної державної адміністрації (каб. 217, тел.: 2-25-57, факс: 2-23-82, е-mail: tul_ueco@vin.gov.ua).

Участь у конкурсі безоплатна.

Додаток: Анкета та перелік додатків на 2 арк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь