ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оцінка ризику безпеки дитини

Дата: 14.11.2018 11:58
Кількість переглядів: 309

Фото без опису

13.11.2018 року до служби у справах дітей райдержадміністрації надійшло повідомлення про ймовірну загрозу життю та здоров’ю дитини, із сім’ї жителів однієї з громад Тульчинського району.
Реагуючи на дане повідомлення, в відповідності до Порядку взаємодії органів державної влади, органів місцевого самоврядування, закладів та установ під час забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі таких, що можуть загрожувати їх життю та здоров’ю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.10.2018 року №800, службою у справах дітей районної державної адміністрації було скоординовано міждисциплінарну команду, яка діє на підставі рішення Комісії з питань захисту прав дитини Тульчинської районної державної адміністрації, до складу якої входять працівники різних гілок виконавчої влади та місцевого самоврядування.
Командою було здійснено виїзд за адресою вказаною в повідомленні та проведено оцінку рівня безпеки дитини з обстеженням умов проживання даної сім’ї. За результатами оцінки рівня безпеки факт загрози життю та здоров’ю дитини не підтвердився, з батьками було проведено профілактичну бесіду щодо належного виконання батьківських обов’язків.
Враховуючи непоодинокі випадки ушкоджень дітей в наслідок недотримання батьками правил зберігання та використання різноманітних засобів та речовин, служба у справах дітей районної державної адміністрації закликає громадян до посилення контролю за недоступністю до небезпечних речовин та засобів Вашими дітьми.
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь