ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Одним з пріоритетних завдань Уряду є ефективне урядування

Дата: 25.07.2017 11:13
Кількість переглядів: 265

Головна мета роботи українського уряду – трансформація економічних успіхів в підвищення якості життя українських громадян. Підґрунтя для проведення масштабних соціальних реформ вже створене.

Уряд реформує систему державного управління і розвиває електронне урядування, змінюючи підходи до функціонування системи держслужби: викорінюється неефективність та корупція, оновлюється кадровий склад. Вже розпочато реформу 10 міністерств, триває реформа секретаріату КМУ підготовлено конкурс на залучення 1000 нових держслужбовців за прозорим конкурсом. Цю реформу підтримує європейська спільнота. ЄС виділив на підтримку реформи держуправління 90 млн.євро. Перший транш отримано в травні – 10 млн.євро.

Розширюється перелік адмінпослуг, які громадяни можуть отримати онлайн. Вже запроваджено:

- 6 електронних послуг у сфері реєстрації бізнесу - за 3 місяці відкрито понад 800 ФОП;

- призначення допомоги при народженні дитини (понад 1 тис родин вже отримали);

- введення об'єктів в експлуатацію (більше 20 об'єктів введено онлайн).

Уряд підтримує створення сильних місцевих громад. На сьогодні вже утворено 413 об'єднаних територіальних громад (ОТГ). В ОТГ організовано роботу 39 центрів надання адмінпослуг. Зміцнюється фінансова незалежність місцевих громад: за 6 місяців цього року надходження місцевих бюджетів зросли на 33,8% ( або на 22 млрд грн.). На реалізацію проектів за рахунок Фонду регіонального розвитку буде спрямовано майже 3,4 млрд грн. за рахунок цих коштів в регіонах буде реалізовано 767 проектів. Зокрема, у Слов’янську реконструюють пологовий будинок (18 млн грн), в Чернігівській області буде придбано медичний лінійний прискорювач (40 млн грн), у Старому Самборі Львівської області буде реконструйовано хірургічне відділення місцевої лікарні (1,5 млн грн), у Закарпатській області збудують дитячій садочок (3,9 млн гривень).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь