ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оголошення щодо проведення другої премії соціальних проектів Social

Дата: 23.07.2018 12:24
Кількість переглядів: 247

Міністерство молоді та спорту України повідомляє, що з 1 липня по 29 серпня 2018 року активісти з усієї України можуть подати заявку на другу щорічну премію соціальних проектів Social Project Awards, організаторами якої є дане міністерство спільно з журналом PROactive та за підтримки компанії «Цитрус». Церемонія нагородження переможців відбудеться 8 грудня в Одеському театрі опери та балету.
Основна мета – розповісти про проекти всій Україні, показати, що соціальна діяльність не має кордонів і пронизує усі сфери нашого життя. Це в черговий раз доводить, що бути соціально активним громадянином – почесно і відповідально.
Проекти оцінюються колегією професіоналів зі сфери бізнесу, влади і громадської діяльності. Після закінчення прийому заявок на сайті премії починається народне онлайн голосування, де кожен може віддати голос за три проекти. Підсумкова оцінка проекту складається з суми балів, отриманих від експертів, і балів, отриманих за підсумками онлайн голосування.
Подати проект можна в одній з 10 номінацій конкурсу: спорт/здоровий спосіб життя; медицина та охорона здоров’я; технології та інновації; розвиток територій; забезпечення рівних можливостей; ідея; культура; екологія; урбаністика; волонтерство.
Для участі у другій щорічній премії соціальних проектів Social Project Awards необхідно до 29 серпня 2018 року подати заявку за посиланням: https://awards.org.ua/ .
За детальнішою інформацією можна звертатися за телефоном: (093) 100 73 76.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь