ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оголошено конкурс на краще видання для дітей

Дата: 08.09.2016 11:40
Кількість переглядів: 268

Фото без опису

Державний комітет телебачення і радіомовлення України оголосив у 2016 році Всеукраїнський конкурс на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва.
Щорічний Всеукраїнський конкурс на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва засновано Держкомтелерадіо у 2007 році з метою сприяння розвитку дитячої періодики, удосконалення традицій випуску періодичних друкованих видань для дітей та юнацтва, підвищення ролі друкованих засобів масової інформації у вихованні підростаючого покоління, популяризації сучасних технологій художнього оформлення та поліграфічного виконання періодичних друкованих видань для дітей та юнацтва.
На конкурс подаються друковані періодичні видання для дітей та юнацтва загальнодержавної, регіональної та місцевої сфер розповсюдження. Конкурс проводиться у таких номінаціях: «Краще періодичне друковане видання для дітей»; «Краще періодичне друковане видання для юнацтва».
Прийом заявок на участь триває з 1 вересня по 1 грудня 2016 року.
Положення про Конкурс розміщено на веб-сайті Держкомтелерадіо під рубрикою «Виставки, премії, конкурси, фестивалі» в розділі «Конкурси».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь