ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Олександр Крученюк: Час не стоїть на місці, тому слід дотримуватись світових тенденцій з питань інформатизації та розвитку інформаційного простору

Дата: 11.10.2017 16:55
Кількість переглядів: 310

Фото без опису

Під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Олександра Крученюка 10 жовтня в приміщенні Вінницької райдержадміністрації відбулася кущова нарада з питань розвитку інформаційного суспільства, е-урядування та е-демократії.
В нараді взяли участь голова Вінницької райдержадміністрації Михайло Демченко, начальник управління інформаційних технологій апарату ОДА Ігор Солоненко, заступник начальника управління інформаційної діяльності – начальник відділу зв’язків із ЗМІ Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Світлана Лісунова, представник ТОВ Софт Генерація Катерина Бабіна, представники з Вінницької, Калинівської, Козятинської, Літинської, Хмільницької районних державних адміністрацій, рад та ОТГ.
Під час зустрічі Олександр Крученюк звернув увагу на важливості системного, оперативного і правдивого висвітлення діяльності місцевої влади на офіційних сайтах РДА та в інтернет-просторі. «Люди повинні знати, чим займається влада. У сьогоднішніх умовах, коли у державі обрано шлях децентралізації - місцеві бюджети отримують значні фінансові ресурси, які можна використати на розвиток територіальних громад. Впевнений, що в районах та містечках зроблено чимало для покращення інфраструктури і якості життя людей. Але якщо про це не писати і не говорити, то ніхто й знати не буде. А потім виникає багато інших питань, про те, чим займається влада, або з’являються інші «виконавці» по реалізації того чи іншого проекту».
Також посадовець проінформував присутніх про процеси інформатизації та осучаснення документообігу та впровадження електронного врядування на Вінниччині.
Для усіх присутніх представник ТОВ Софт Генерація Катерина Бабіна представила презентацію щодо впровадження е-документообігу.
Підводячи підсумки наради, акцентувалася увага на розробці програми щодо інформатизації районів та впровадженні електронного документообігу. Також було зосереджено увагу на висвітленні діяльності районних державних адміністрацій, рад та об’єднаних територіальних громад на офіційних сайтах та інтернет ресурсах.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь