ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оперативний штаб в дії

Дата: 02.12.2016 15:27
Кількість переглядів: 266

Фото без опису

З 2 грудня , за повідомленням оперативного чергового Департаменту цивільного захисту облдержадміністрації на території Вінницької області та безпосередньо у Тульчинському районі пройде зміна погодних умов, спричинена переміщенням циклону. Передбачаються сильні опади у вигляді снігу, хуртовини, ожеледиця, пориви вітру 17-22 м/с.

01.12.2016 року в залі засідань районної ради В.о. першого заступника голови райдержадміністрації, член оперативного штабу Тульчинської районної державної адміністрації С.В.Шевчук провів засідання оперативного штабу із забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєдіяльності населення райдержадміністрації. Інформуючи присутніх членів оперативного штабу керівники спеціалізованих служб цивільного захисту району запевнили про матеріальне забезпечення та наявну відремонтовану техніку для виконання поставлених завдань в період погіршення погодних умов 02-03 грудня на території району. Завершуючи засідання було прийнято загальне рішення про щогодинне інформування відповідальну особу райдержадміністрації щодо ситуації, яка складається на території району.

Оперативний штаб звернувся з телефонограмою до голів територіальних громад району з вимогою забезпечити безперебійне життєзабезпечення на території підпорядкованих їм населених пунктів та залучити всі наявні сили агроформувань району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь