ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Організація економічного співробітництва та розвитку схвалює створення в Україні Служби фінансових розслідувань

Дата: 08.05.2014 08:13
Кількість переглядів: 420

Таку думку висловила заступник Центру податкової політики та адміністрування податків Організації економічного співробітництва і розвитку (ОЕСР) Грейс Перез-Наварро у листі на адресу заступника Міністра доходів і зборів України Володимира Хоменка.
«Україна визначила необхідність чіткої та послідовної національної стратегії, спрямованої на боротьбу з усіма формами фінансової злочинності, з чим погоджується ОЕСР. Надзвичайно важливим кроком у цьому напрямі є створення єдиної Служби фінансових розслідувань України, яка відповідатиме за розслідування всіх фінансових злочинів», – наголосила Грейс Перез-Наварро.
Вона також зазначила, що ОЕСР готова надавати всебічну підтримку новоствореній Службі фінансових розслідувань для її ефективної діяльності, зокрема, у побудові механізмів швидкого обміну оперативними даними та конфіденційною інформацією між Службою й іншими органами влади. Крім того, сприяти розвитку вмінь та навичок слідчо-оперативних співробітників, які працюють у сфері боротьби з фінансовими злочинами в Україні, шляхом забезпечення місць для учасників курсів у Міжнародній академії ОЕСР з розслідування податкових злочинів.
Насамкінець Грейс Перез-Наварро сказала, що в ОЕСР дуже зацікавлені у тісній взаємодії з Україною, у зв’язку з чим наразі обговорюється розширена угода про співпрацю між Україною та ОЕСР.
Додатково:
Міжнародна Організація економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) об’єднує 34 найбільш економічно розвинені країни світу. ОЕСР також активно співпрацює з державами, які не є членами організації (зокрема з Україною), у рамках спеціалізованих програм, міжнародних заходів тощо. Організація здійснює пошуки та аналіз, які допомагають урядам визначити стратегію виходу на формальні угоди між країнами-членами і які будуть реалізовуватися національними інституціями чи в інших міжнародних домовленостях.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь