ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Орієнтація на громадські та інші роботи тимчасового характеру

Дата: 16.05.2019 16:31
Кількість переглядів: 195

На базі Тульчинської районної філії Вінницького ОЦЗ 16 травня 2019 року начальником відділу взаємодії з роботодавцями Валентиною Самар був проведений черговий інформаційний семінар з орієнтації на громадські та інші роботи тимчасового характеру для тимчасово безробітних громадян.

Метою заходу є ознайомлення з можливістю тимчасового працевлаштування за сприяння державної служби зайнятості, загальне уявлення про громадські та тимчасові роботи, з переліком таких робіт, з оформленням трудових відносин з роботодавцями на період виконання таких робіт.

Так, начальник відділу взаємодії з роботодавцями В.Самар проінформувала осіб, які дали згоду на участь в громадських роботах, щодо умов, режиму роботи, оплати праці та соціальних гарантій, запропонованих роботодавцем, до видачі їм направлення на участь у громадських роботах (на підставі інформації роботодавця). Також ознайомила про порядок їх організації, джерела фінансування, термін проведення, місце проведення.

Наприкінці семінару безробітним було наголошено, що учасники громадських та інших робіт тимчасового характеру є такі ж самі наймані працівники як і штатні, і на їх трудові відносини розповсюджуються гарантії КЗпП.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь