ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Осінній призов розпочато

Дата: 05.10.2018 15:28
Кількість переглядів: 322

Фото без опису

На виконання Рішення про нові норми призову на строкову військову службу громадян України віком від 20 до 27 років, підписаного Президентом України Петром Порошенком з 1жовтня розпочався осінній призов на строкову військову службу. Цьогоріч він буде подовжений на 1 календарний місяць і закінчиться 31 грудня. Причиною стало укомплектування Національної гвардії та Держприкордонслужби.

На виконання Указу Президента України, планів Генерального штабу, нормативів Вінницького обласного військового комісаріату на укомплектування команд, згідно до термінів, визначених для районних військових комісаріатів Тульчинською районною державною адміністрацією, Тульчинським районним військовим комісаріатом при участі органів місцевого самоврядування було проведено урочистості на честь першої осінньої відправки призовників Тульчинського району до військових частин нашої Держави.

В урочистостях, підготовлених працівниками районного будинку культури, взяли участь військовий комісар районного військового комісаріату підполковник Дмитро Слободянюк, завідувач сектору цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Юрій Деркач, керуюча справами виконкому Тульчинської міської ради Леся Косенко, отець Роман Рудаков, представники громадських організацій району. Вітаючи присутніх, виступаючі бажали здоров’я, наснаги та отримання військових навичок при проходженні військової служби, які в майбутньому завжди стануть у пригоді справжнім чоловікам.

Гарний концерт, подарунки від сільських, селищних голів ОТГ, подяки від військового комісара та вітальні слова батьків запам’ятаються призовникам на час проходження військової служби та запорукою швидкого повернення до рідних домівок. Щасти Вам, наші майбутні захисники Вітчизни!

Фото: Владислав Вігуржинський, Станіслав Прилипко.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь