ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Осінній ярмарок в дошкільному навчальному закладі

Дата: 10.10.2013 16:56
Кількість переглядів: 318

8.10.2013р. в дошкільному навчальному закладі міста Тульчина № 2 відбулося свято «Осінній ярмарок». Дошкільний заклад гостинно відчинив двері усім бажаючим. Святково прибрана територія, очікування свята, атмосфера щирого спілкування дорослих з дітьми – все це скрашував гарний сонячний день. І не дивно, що свято вдалося на славу. Адже в дошкільному закладі, який очолює Удовидченко Валентина Василівна, працюють творчі педагоги - музичні керівники : Бабієнко О.А., Миронова О.Т., вихователі: Мазур Н.М., Дерев’янко Т.О., Голомоз Л.В. та ін. Вони вміють втілити в життя найкращі педагогічні ідеї. А тому і діти щиро дарували дорослим чудові хороводи, веселі пісні, таночки.
Усе свято проходило в українських народних традиціях з народними атрибутами. Під загальні оплески всі присутні зустріли карету, запряжену справжніми кіньми, яку надав місцевий приватний підприємець Марк Анатолійович Бренер.
Колектив дошкільного закладу постійно вдосконалює різні форми роботи з дітьми, намагається, щоб кожне свято залишилося в пам’яті дітей та їх батьків. А тому так щемить серце педагогів-ветеранів, які сьогодні теж завітали до дитячої оселі, щоб ще раз відчути дитячий настрій, порадуватися за успіхи всього колективу, заспівати разом пісню, поспілкуватися з батьками, які завжди підтримують творчі проекти колективу.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь