ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Остання сесія 6-го скликання

Дата: 09.10.2015 16:14
Кількість переглядів: 271

Фото без опису

9 жовтня 2015 року в м. Тульчині відбулась 37 (позачергова) сесія районної ради 6 скликання під головуванням голови районної ради Олексія Авраменка, за участю першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Побережника, сільських, селищних, міського голів, начальників управлінь, відділів, служб райдержадміністрації, керівників підприємств, установ і організацій району, редакторів місцевих ЗМІ.
Депутати розглянули 12 питань порядку денного, зокрема: 1) Про роботу голови районної ради 6 скликання за звітний період; 2) Про програму безоплатної правової допомоги населенню Тульчинського району на 2015 – 2017 роки; 3) Про внесення змін до Програми енергозбереження у Тульчинському районі на 2014 – 2017 роки; 4) Про затвердження розпоряджень голови районної ради; 5) Про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації; 6) Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 9 місяців 2015 року; 7) Про внесення змін до районного бюджету на 2015 рік; 8) Про призначення редактора КП «Редакція Тульчинського радіомовлення»; та ін.
Редактором КП «Редакція Тульчинського радіомовлення» депутати призначили Наталію Загребайленко. Ряд депутатів районної ради були нагороджені Почесними грамотами районної ради за активну роботу протягом скликання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь