ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Пам’ятаємо про загиблих, піклуємося про живих»

Дата: 22.11.2018 16:23
Кількість переглядів: 309

Фото без опису

22 листопада 2018 року в м. Тульчині в приміщенні музичної школи відбулися урочистості, присвячені учасникам бойових дій на території Республіки Афганістан. В заходах взяли участь ветерани війни в Афганістані, учасники бойових дій в АТО, представники органів державної влади та органів місцевого самоврядування, навчальних закладів міста і громадських організацій та ін. Голова Вінницької обласної Спілки ветеранів Афганістану Кирилишин П.А доповів про роботу організації. Учасники зібрання хвилиною скорботного мовчання вшанували світлу пам’ять загиблих воїнів-«афганців» та полеглих захисників України в зоні проведення АТО. Делегація від учасників зібрання поклала квіти до могил воїнів-«афганців», до пам’ятної стели загиблим учасникам АТО, Героям Небесної Сотні.
Учасники зібрання оглянули пересувну тематичну виставку «Пам’ятаємо про загиблих, піклуємося про живих». Старший науковий співробітник обласного краєзнавчого музею Добровольська Н.С. зворушливо розповіла про життєвий шлях наших земляків воїнів-інтернаціоналістів, які загинули в Афганістані.
Для учасників зібрання прозвучала тематична концертна програма гурту воїнів –«афганців» «Перевал», по завершенні якої заступник голови районної ради Надія Григорьєва подякувала учасникам гурту за зворушливі пісні.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь