ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Школа майбутнього пенсіонера з вчителями Крищенецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Дата: 24.02.2016 12:43
Кількість переглядів: 247

Фото без опису

У рамках проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи про стан та перспективи реформування пенсійної системи заступник начальника управління ПФУ у Тульчинському районі Авраменко А.І. провела зустріч та заняття «Школи майбутнього пенсіонера з вчителями Крищенецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Заступник начальника управління Алла Авраменко зупинилась на змінах в пенсійному забезпеченні громадян в зв'язку з набранням чинності Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пенсійного забезпечення від 24.12.2015 року № 911".

У ході зустрічі були обговорені зміни до пенсійного законодавства з 1 січня 2016 року в частині призначення пенсії за вислугу років.

Також було надано роз’яснення щодо аспектів призначення та перерахунку пенсії, механізму обчислення страхового стажу, порядку проведення перерахунку виплат працюючим пенсіонерам. Наголошено і на можливості отримання інформації через Веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України.

Заняття "Школи майбутнього пенсіонера "пройшло у теплій, дружній атмосфері, відбувся конструктивний діалог, надані вичерпні відповіді на усі питання, які хвилювали сучасних та майбутніх пенсіонерів.

У зустрічі брало участь 17 чоловік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь