ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пенсійний фонд України інформує

Дата: 27.01.2017 13:00
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

Одним із основних завдань, які поставлені перед органами Пенсійного фонду України, є підвищення якості обслуговування громадян. Виходячи з цього, управління Пенсійного фонду України у Тульчинському районі працює у напрямку удосконалення роботи по забезпеченню вільного доступу громадян до об’єктивної і своєчасної інформації стосовно пенсійного забезпечення, зокрема, шляхом проведення планових виїзних прийомів громадян в об’єднанні
територіальні громади.
Так 26.01.2017 року відбулась зустріч начальника управління Пенсійного фонду України А.В. Мельник , начальника відділу обслуговування громадян А.П.Горобець з громадянами Шпиківської об’єднаної територіальної громади .
Під час зустрічі жителів громади цікавили питання перерахунку пенсії з 01.12.2016 року, питання перерахунку пенсії через два роки безперервної роботи, порядок проведення перерахунку виплат працюючим пенсіонерам.
В ході зустрічі фахівці наголосили на можливості отримання роз’яснень з питань пенсійного забезпечення за телефоном „гарячої лінії”, за допомогою Skype-зв'язок та за допомогою веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України .
Учасники зустрічі прийняли участь в анкетуванні роботи Пенсійного фонду, та мали можливість поставити запитання та отримати на них вичерпні відповіді.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь