ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пенсійний фонд України інформує

Дата: 27.03.2017 16:44
Кількість переглядів: 209

Фото без опису

Одним із основних завдань, які поставлені перед органами Пенсійного фонду України, є підвищення якості обслуговування громадян. Виходячи з цього, управління Пенсійного фонду України в Тульчинському районі працює у напрямку удосконалення роботи по забезпеченню вільного доступу громадян до об’єктивної і своєчасної інформації стосовно пенсійного забезпечення, шляхом проведення зустрічей з жителями району. Так в березні місяці 2017 року заступник начальника управління Алла Авраменко та начальник відділу платежів до пенсійної системи Ігор Мазур провели чергову зустріч для осіб, які отримують допомогу по безробіттю, в Тульчинському районному центру зайнятості.

Заступник начальника управління А.Авраменко розповіла про умови набуття страхового стажу роботи, попереджено про наслідки виплати заробітної плати в „конвертах” .

Начальник відділу платежів до пенсійної системи І.Мазур надав роз’яснення, щодо дотримання в роботі вимог законодавства про працю, зокрема, про неприпустимість використання найманої робочої сили без оформлення трудових відносин та нелегальної виплати заробітної плати.

Фото без опису

Фото без опису

Також заступник наголосила на можливості отримання роз’яснення з питань пенсійного забезпечення за телефоном „гарячої лінії” , за допомогою Skype-звязок та переваги Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, та про те що в управлінні працює навчальне робоче місце де проводиться навчання пенсіонерів та застрахованих осіб страхувальників.

При завершені зустрічі всі присутні отримали змістовні відповіді та інформаційні буклети проінформовані про роботу Веб-порталу, електронних послуг Пенсійного фонду України, який дає можливість контролювати зарплату для майбутньої пенсії, та як зареєструватися на Веб-порталі і як ним користуватися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь