ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перебування голови облдержадміністрації в районі

Дата: 07.08.2018 16:53
Кількість переглядів: 311

Фото без опису

Сьогодні 7 серпня, в рамках робочої поїздки до Тульчинського району голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій відвідав Тульчинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1, де перевірив готовність школи до нового навчального року. Особливу увагу очільник області звернув на облаштування перших класів, відповідно до вимог «Нової української школи», адже незалежно від того, де знаходиться заклад освіти, перші класи обов’язково повинні мати 8 навчальних осередків і бути типовими, як у Києві, Вінниці, Тульчині чи будь-якому іншому населеному пункті. Крім того, обов’язковою умовою є відповідна підготовка всіх вчителів, які розпочнуть роботу з першокласниками. Особливу увагу Валерій Коровій звернув на освітлення класних кімнат. Воно має бути сучасним, відповідати всім вимогам.

Окрім школи, очільник області відвідав і Тульчинську центральну лікарню та районний центр первинної медико-санітарної допомоги. В ході поїздки особливу увагу звернуто на належну організацію первинної медичної допомоги населенню та гідну оплату праці лікарів і медичного персоналу.

Відбулася зустріч Валерія Коровія з керівництвом Тульчинської філії ПрАТ «Зернопродукт МХП» де він ознайомився ходом польових робіт зі збирання ранньої групи зернових культур.

Завершилась робоча поїздка на виробничих потужностях ВП «Вінницька птахофабрика» МХП, де директор підприємства, депутат обласної ради Ігор Лещенко розповів про будівництво біогазового комплексу в с. Василівка. Будівельні роботи тут тривають другий рік, першу лінію планують запустити в грудні поточного року, а повністю підприємство буде введено в експлуатацію у першому півріччі 2019 року.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь