ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перемоги наших спортсменів у Римі

Дата: 12.08.2019 14:00
Кількість переглядів: 350

Фото без опису

З 2 по 4 серпня 2019 року в Італії в місті Рим пройшов Чемпіонат Світу з ММА серед дітей віком від 12 до 17 років. У змаганнях взяли участь близько 270 учасників з 26 країн світу.

До складу збірної команди України за результатами відбіркових змагань потрапили 4 спортсмени Клубу "ГЕПАРД" м. Тульчин, а саме Бойчук Володимир, Очеретний Ростислав, Буженко Аліна, Котєльніков Ігор. Підготовка до змагань була досить насичена, спортсмени провели 2 етапи тренувальних зборів, перший етап підготовки пройшов на базі СК "ГЕПАРД" у Тульчині, а на заключний тренувальний збір команда вирушила до Луцька, де проходили підготовку на базі спортивного клубу "Воїн" під керівництвом досвідчених тренерів Андрія Зінчука та Дмитра Василенка.

30 липня наші хлопці вирушили до Риму відстоювати честь країни. 2 серпня наша команда вдало пройшла реєстрацію та медичний догляд, усіх спортсменів було допущено до участі. Одразу після реєстрації наша команда вирушила на екскурсію по визначеним та історичним місцям Риму.

4 серпня почались поєдинки вікових груп серед яких були і наші спортсмени. Першим у октагон вийшов Очеретний Ростислав, суперником якого був представник Великобританії. Поєдинок закінчився на нашу користь, Ростислав на 2-й хвилині здобув перемогу больовим прийомом, тим самим здобув собі місце у наступному колі змагань. За вихід у півфінал Ростислав здолав технічним нокаутом бійця з Лівану. На жаль, за вихід у фінал програв спортсмену з США, який, до речі, став Чемпіонатом Світу. В результаті – у Ростислава бронзова медаль Чемпіонату Світу з ММА!

Наступною в октагон вийшла Буженко Аліна, за вихід у фінал вона перемогла представницю Великобританії, але, на жаль, у фіналі поступилась представниці США. В результаті – у неї «срібло» чемпіонату Світу.

Бойчук Володимир та Котельніков Ігор провели досить достойні поєдинки, в яких виявили справжні бійцівські якості та характер. Але вони не дійшли до призових місць. В загальнокомандному заліку місця розподілилися наступним чином:

1. збірна США,

2. збірна України,

3. збірна Росії.

Клуб та спортсмени дякують всім небайдужим людям та організаціям , які долучились до підготовки та відрядженні наших бійців на Чемпіонат Світу, зокрема: - Філії "Птахокомплекс ТОВ "Вінницької птахофабрики" (директор Утешев О.Л), - Голові Тульчинської райдержадміністанції Чубі В.В., - депутату міської ради Трачу М.М., - приватним підприємцям Трояну О. та Мельнику .І - а також усім батькам спортсменів клубу. Вітаємо всіх з перемогою!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь