ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Переможці конкурсу «Очима дитини про бюджет країни» отримали свої нагороди

Дата: 19.09.2014 14:41
Кількість переглядів: 272

Фото без опису

Усі етапи конкурсу «Очима дитини про бюджет країни» завершені, переможці визначені і нагороджені. На Вінниччині 35 діток отримали свої відзнаки. Двоє з них зайняли почесні місця на всеукраїнському рівні − третє місце у номінації „Комп’ютерна графіка” (комп’ютерна анімація) отримав Кирил Гавришко з міста Тульчин. А бронза у номінації „Літературні твори” дісталась Богдані Голембівській з Козятинського району. За свої старання дітки отримали подарунки від Державної фіскальної служби, а саме фотоапарати.
Першими вітання від голови Державної фіскальної служби Ігоря Білоуса, за допомогою відео зв’язку отримали, переможці всеукраїнського етапу. Керівник звертаючись до дітей побажав усім розвитку нових здобутків, яскравих вражень. Зазначив, що в час, коли країна прикута увагою до військової ситуації на сході, дуже важливо не забувати про гарні і позитивні моменти, відзначати талановитих дітей, підтримувати їх, стимулювати до перемог і самовдосконалення.
Згодом актова зала ГУ Міндоходів у Вінницькій області зібрала конкурсантів, роботи яких не змогло залишити без відзнак обласне журі. На цьому етапі також відзначилися юні тульчинці – за зайняте перше місце у номінації „Комп’ютерна графіка” (комп’ютерна анімація) диплом та подарунок отримав учень НВК ЗШ І-ІІІ ст. № 3 гімназії Кирил Гавришко та відзнаку «За краще оформлення роботи» отримала учениця Богданівської ЗОШ І-ІІІ ст. Безп’ятчук Анастасія.
Керівник відомства Мирослав Продан подякував діткам, їхнім батькам і вчителям за активність і небайдужість. Зазначив, що фіскальна служба постійно працює і вдосконалюється задля стабільності економічної ситуації в країні та благополуччя кожного громадянина, незалежно від віку та соціального статусу

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь