ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Переможна хода Тульчинського ФК «Патріот»

Дата: 03.04.2019 08:59
Кількість переглядів: 163

Фото без опису

Урожайним на нагороди видався початок 2019 року для футболістів Тульчинського футбольного клубу «Патріот». Команда виборола золоті нагороди відкритого чемпіонату м. Вінниці з фут залу у другій лізі, здобувши право виходу до першої ліги змагань в наступному році. Ветеранський склад ФК «Патріот» продовжив переможні традиції клубу та став віце – чемпіоном Вінниччини у віковій категорії (40 +).
31 березня 2019 року колектив отримав нагоду покласти золоті медалі чемпіонату у Кубок м. Вінниці і золотий дубль вдався. У півфінальному матчі у СК «Нокаут» тульчинці зустрічались з найамбітнішою командою м. Вінниці ФК « Максимус». Двічі відіграючись по ходу зустрічі, наші футзалісти не лише відігрались, а й забили переможні м’ячі. Фінальний свисток зафіксував на табло 4 -2 на користь ФК «Патріот». Красень кубок та золоті медалі команда отримала з рук голови Федерації футболу м. Вінниці Сергія Руденка та голови Асоціації фут залу Вячеслава Обезюка.
Честь команди захищали:
Денис Шуляк – капітан, гравці: Лєбєдєв Євген, Бавз Дмитро, Залізняк Дмитро, Мельничук Дмитро, Крупник Денис, Мельник Роман, Куховаренко Олег, Чепернатий Владислав, Бєлік Ігор, Кирилюк Анатолій, Булат Іван, Чепернатий Сергій (президент та головний тренер команди).
Команда ФК «Патріот» висловлює вдячність керівникам району та міста, депутатському корпусу та усім щирим вболівальникам за підтримку.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь