ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перша зустріч в День дошкілля

Дата: 27.09.2013 14:52
Кількість переглядів: 283

Фото без опису

На базі Зарічненського дошкільного навчального закладу 25 вересня 2013 року педагоги дошкільної ланки освіти району вперше зібралися на своє професійне свято - день Дошкілля, на якому було розглянуто здобутки дошкільної галузі.

Станом на вересень 2013 року в районі функціонує 26 ДНЗ. 1715 дітей отримують повноцінну дошкільну освіту. До досягнень галузі віднесено і збільшення місць в діючих закладах, і відкриття нових ДНЗ у реконструйованих приміщеннях. За останні роки в районі відновили роботу 5 ДНЗ. В результаті відсоток охоплення дітей дошкільного віку дошкільною освітою становить 92,1%.
На виконання соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича «Діти – майбутнє України» в районі передбачені заходи по збільшенню відсотка охоплення дітей дошкільною освітою, забезпеченню якісної освіти, створенню умов для розвитку творчих здібностей у дітей.
Невід’ємна частина свята – вітання та вшанування творчо працюючих працівників дошкільних закладів. З привітанням виступила голова ради профспілок педагогічних працівників Стовбчата А.А. Присутніх щиро привітали вихованці Зарічненського ДНЗ.
До святкової програми долучилися керівники ДНЗ.
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь