ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перше завдання влади – діалог з суспільством: Президент новому голові Вінницької ОДА Валерію Коровію

Дата: 02.03.2015 08:16
Кількість переглядів: 294

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Вінницької області представив активу області нового голову обласної державної адміністрації Валерія Коровія (Відповідно до Указу Глави держави № 114/2015 від 27 лютого 2015 року, Вінниччину очолив Коровій Валерій Вікторович). Глава держави назвав головними завданнями для вінницької влади забезпечення обороноздатності, проведення реформ, протидію будь-яким спробам дестабілізувати ситуацію.
На зустрічі з керівництвом та депутатським корпусом Вінницької області Президент вручив посвідчення новому очільнику області. Глава держави відзначив, що в області всі знають Валерія Коровія. Президент подякував екс-губернаторові Анатолію Олійнику за роботу на керівній посаді.
"Вінничина сьогодні демонструє дуже відповідальне ставлення до державницьких завдань, які стоять перед місцевою владою", – сказав Президент.
Глава держави особливо відзначив високий рівень виконання завдань з мобілізації в регіоні. "Перше, за що я хочу подякувати керівництву області, – за те, що Вінниччина сьогодні займає одне з перших місць в Україні з мобілізації. Це демонструє ставлення і патріотизм вінничан", – сказав Петро Порошенко.
Президент наголосив на необхідності побудови діалогу влади та суспільства для забезпечення стабільної політичної ситуації в регіоні. "Вінницька область, незважаючи на прикрий інцидент, який тут же підхопили російські телеканали, знайшла в собі сили стабілізувати політичну ситуацію. Це – моє перше завдання: діалог з суспільством і народом. Такий діалог нам потрібен, як повітря", – сказав Глава держави.
Президент також особливо відзначив той факт, що Вінницька область не допустила спаду промислового виробництва. "Вінницька область забезпечила стійке зростання сільського господарства, продемонструвавши, що є справжньою житницею країни", – сказав Петро Порошенко.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь