ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко провів щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації

Дата: 08.10.2018 14:13
Кількість переглядів: 255

Фото без опису

Традиційна щопонеділкова нарада за участю керівників структурних підрозділів облдержадміністрації відбулась сьогодні, 8 жовтня, під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Андрія Гижка.

На початку наради Андрій Гижко повідомив, що цими днями делегація від Вінниччини на чолі з головою облдержадміністрації Валерієм Коровієм перебуває в місті Кельце (Республіка Польща) на святкуванні шестидесятиріччя дружніх стосунків між Вінниччиною та Сьвєнтокшиським воєводством Республіки Польща.

Перший заступник голови облдержадміністрації зазначив, що це партнерство на сьогодні є унікальним, адже жоден інший регіон Польщі і України не має аналогічного досвіду такого довготривалого співробітництва.

«Сьвєнтокшиське воєводство – це один із найпрогресивніших регіонів, з яким у нас існує дуже плідна співпраця. За останнє десятиріччя найвагомішим здобутком нашого економічного зростання є існування в області потужного підприємства «Барлінек», головний офіс якого знаходиться в місті Кельце. ТОВ «Барлінек Інвест» – це флагман технологічності та інновацій, підприємство з багаторічними традиціями деревообробки. Сьогодні 1200 вінничан працюють на цьому підприємстві, а це і робочі місця, і надходження до місцевого бюджету», – повідомив Андрій Гижко.

В ході наради перший заступник голови облдержадміністрації також повідомив, що протягом 4-5 жовтня на Вінниччині відбулись антитерористичні навчання з відпрацюванням в реальному часі на об’єктах, так званої, критичної інфраструктури – міський «Водоканал», Південно-Західна електроенергетична система тощо. Завершальна фаза навчань відбулась на залізничній станції «Вінниця-Вантажна». Андрій Гижко висловив подяку правоохоронцям та причетним службам за організацію та проведення на належному рівні антитерористичних навчань на Вінниччині.

В ході наради також було заслухано інформацію представників відповідних департаментів щодо стану агропромислового комплексу області, підсумків проведення осінніх ярмарків, санітарно-епідеміологічної ситуації на Вінниччині, темпів забезпечення населення області «пакунками малюка» та інших поточних питань.

Підсумовуючи результати засідання, перший заступник голови облдержадміністрації дав низку доручень керівникам структурних підрозділів за різними напрямами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь