ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Підбір фахових працівників і жорсткий контроль – основа боротьби з корупцією»

Дата: 26.08.2014 11:04
Кількість переглядів: 276

Фото без опису

На цьому під час антикорупційного форуму з громадськістю, представниками бізнесу, журналістами наголосив в.о. заступника начальника ГУ Міндоходів у Вінницькій області Руслан Осмоловський. Присутніми на заході також були заступник начальника управління-начальник відділу по боротьбі з корупцією та злочинністю СБУ у Вінницькій області Олександр Шевченко, начальник Вінницької митниці Олександр Савчук, а також Антон Квятковський – заступник начальника прикордонної служби. Керівники висловлювали свою позицію, щодо корупційних проявів на території Вінницької області та розповідали про заходи, які вживають.
Вінниччина має прикордонний статус, а ситуація у державі наразі складна, тому важливо упереджувати та карати недобросовісних працівників митних та контролюючих органів на державному кордоні, органів фіскальної служби, виважено підбирати кадри, врегулювати усі спірні моменти у законодавстві, мінімізувати кількість безпосередніх контактів із платниками. Руслан Осмоловський також зазначив, що триматиме на жорсткому особистому контролі всі повідомлення про зловживання службовим становищем у територіальних органах фіскальної служби. «Інспектор, що проводить перевірку, не цар і не Бог, щоб чинити все на власний розсуд. Він у першу чергу людина, яку держава найняла для виконання певних завдань, тому діяти повинен виключно у рамках законодавства», − сказав посадовець. Свої пропозиції і вимоги до керівників висунули представники бізнесових структур і громадськості. Зокрема голова територіального відділення асоціації платників податків Юрій Захарчук запропонував на законодавчому рівні врегулювати питання з товарно-транспортними накладними, оскільки у законодавстві чітко не визначена норма щодо них. Незалежний аудитор Надія Манько звернулася з пропозицією щодо введення персональної відповідальності інспекторів за їх дії та запропонувала свої послуги для підвищення рівня фахових знань працівників служби.
Реалії сьогодення не дають часу і права на зволікання в боротьбі з корупційними явищами та вимагають конкретних, впевнених заходів по їх викоріненню і тісної співпраці з громадськістю, адже наповнений бюджет – це стабільність для усіх верств суспільства.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь