ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підприємство-переможець держзакупівель вивело в «тінь» більше двох мільйонів гривень бюджетних грошей

Дата: 18.11.2014 14:52
Кількість переглядів: 258

Кримінальна відповідальність та позбавлення волі загрожує службовим особам вінницького приватного підприємства, яке виграло тендер на постачання продуктів харчування ряду бюджетних установ.
Як з’ясували оперативні співробітники підрозділу по боротьбі з розкраданням бюджетних коштів та їх легалізацією головного управління ДФС у Вінницькій області, понад 2,2 мільйона бюджетних гривень службовці підприємства перевели на рахунки фірм з явними ознаками фіктивності. Уже встановлено, що операції по начебто придбанню товарів були здійснені лише на папері, кошти, отримані від держустанов, виведені в «тінь».
Слідчими розпочато кримінальне провадження за ч.5 ст.191 КК України щодо розтрати державних коштів на суму понад 2,2 млн. грн., шляхом оформлення неіснуючих операцій по придбанню товарів та перерахування коштів, отриманих від державних установ на фіктивні підприємства.
З початку року слідчо-оперативними підрозділами ГУ ДФС у Вінницькій області викрито 30 кримінальних правопорушень у сфері розкрадання бюджетних коштів та їх подальшої легалізації.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь