ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підсумки поточного року - звітує фіскальна служба району

Дата: 29.03.2018 15:30
Кількість переглядів: 257

Фото без опису

Головним завданням органів Державної фіскальної служби є забезпечення прогнозованого, ритмічного і стабільного наповнення державного та місцевих бюджетів. Робота Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ націлена на розвиток та зміцнення партнерських відносин з представниками бізнесових структур району. Конструктивна співпраця з платниками податків на засадах довіри та взаємодопомоги, покращення якості їх обслуговування, зниження адміністративного тиску сприяють наповненню бюджетів та забезпеченню соціального захисту громадян.
Днями, у фіскальній службі Тульчинського району за участі начальника Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ Віталія Чуби відбувся брифінг за участю представників місцевих засобів масової інформації.
"Ми прагнемо постійного діалогу з платником, як з рівноправним партнером, який повинен залишитися задоволеним. Завдяки нашому діалогу, визначаються невідкладні завдання, а їх рішення - сприяє створенню комфортного бізнес - клімату та надає нові можливості для успішного розвитку. Фіскальна служба працює заради надання якісних послуг платникам податків і відповідно стабільно наповнює бюджети усіх рівнів за рахунок підвищення добровільної та своєчасної сплати податків», - зазначив В.В.Чуба
За період січень-лютий поточного року до зведеного бюджету перераховано 57.8 млн.грн., що перевищили показник відповідного періоду минулого року на 8,8 млн.грн.
До державного бюджету перераховано більше 22 млн. грн. податків і зборів. За словами керівника інспекції, доходи місцевих бюджетів склали 35,5 мнл.гривень, що більше факту січня-лютого минулого року на 8,8 млн. грн.
Основними джерелами наповнення бюджетів за період січень – лютий традиційно стали: податок на додану вартість, надходження якого склали майже 10,5млн. грн,, військовий збір- 1,7 мл.н.грн., податок на доходи фізичних осіб- 6,8 млн.грн., акцизний податок - 0,5млн.грн., екологічний податок – 5,4 млн.грн., єдиний податок всього склав майже 8,1 млн.грн, в тому числі від сільськогосподарських підприємств понад 3,2 млн.грн.та від фізичних осіб підприємців - 4,6 млн.грн.
Протягом двох місяців поточного року мешканці району спрямували до бюджету майже 21,5 млн. грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що надасть Пенсійному фонду виплачувати своєчасно пенсії та страхові виплати.
«Надходження вдається досягти за рахунок налагодження співпраці з платниками податків, важливості якої приділяється підвищена увага під час проведення семінарів та зустрічей керівництва з бізнесом району та за рахунок активної співпраці з місцевими органами виконавчої влади. Значну роль також відіграє і функціонування системи електронного адміністрування ПДВ, постійне вдосконалення електронних сервісів ДФС, що сприяє спрощенню ведення бізнесу»- сказав очільник фіскальної служби району.
На завершення Віталій Чуба подякував всім платникам за активну співпрацю та побажав успіхів у їх діяльності.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь