ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підсумки роботи Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ за січень-червень 2016 року

Дата: 05.07.2016 15:19
Кількість переглядів: 276

Фото без опису

Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ протягом першого півріччя 2016 року забезпечено стабільне наповнення державного та місцевих бюджетів.

Так, юридичні та фізичні особи – підприємці тульчинщини сплатили до зведеного бюджету 87,4 млн. грн. податкових платежів, зокрема, державний бюджет отримав 37 млн. грн., до місцевого бюджету надійшло 50,4 млн. гривень.

У порівнянні з аналогічним періодом 2015 року вдалося забезпечити позитивну динаміку надходжень до державного бюджету, додатково забезпечено 11,7 млн. гривень. За шість місяців 2016 року до місцевого бюджету мобілізовано на 10 млн. грн. більше, ніж в 2015 році. Значну частину надходжень до місцевих бюджетів складає податок на доходи з фізичних осіб – 27,7 млн. грн., плата за землю – 6,1 млн. грн., єдиний податок – 7,3 млн. гривень.

Протягом червня 2016 року єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, від роботодавців тульчинщини отримано 7,2 млн. гривень.

Впродовж півріччя поточного року до бюджету району надійшло майже 3,7млн. гривень військового збору, а це на 450 тис. грн більше ніж торік.

Завдяки своєчасній сплаті єдиного внеску громадянам гарантується право на соціальний захист на випадок безробіття, у разі нещасних випадків на виробництві чи професійних захворювань, а також гідне пенсійне забезпечення та інші виплати.

Керівник Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ Віталій Чуба зазначає, що одними з головних умов досягнення значного рівня надходжень є сумлінне виконання громадянами конституційного обов’язку – добровільної сплати податків, вдосконалення системи адміністрування податків і зборів, впровадження електронних сервісів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь