ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підтримка інновацій дозволить змінити модель економіки, - Володимир Гройсман

Дата: 30.11.2017 09:39
Кількість переглядів: 249

Фото без опису

Запроваджена Урядом політика підтримки інновацій та технологічного оновлення держави дозволить досягти стратегічної мети – змінити модель роботи економіки від сировинного придатку та постійного «латання дір» до системного розвитку та виробництва кінцевого продукту з високою доданою вартістю. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час Міжнародного саміту мерів, присвяченого темі муніципальних інновацій.

Він нагадав, що наразі в Україні працюють одразу декілька інститутів, покликаних сформувати систему інноваційної підтримки. Серед них – Рада підтримки інновацій, Офіси залучення інвестицій та просування експорту, Фонд підтримки стартапів, який працюватиме вже з наступного року.

«Ми зацікавлені в оновленні, в інвестиціях, зацікавлені в створенні нових робочих місць, відкритті нових підприємств», - сказав Володимира Гройсман.

Він підкреслив, що саме інноваційний розвиток – запорука втілення глобальних ідей, серед яких повна енергонезалежність, енергоефективність та оновлення промисловості.

«Інновації та правильні рішення мають бути основою ефективності та якості управління, - впевнений Прем’єр-міністр. – Я вірю в економічно сильну та демократичну Україну. Ми не маємо бути сировинним придатком інших економік, ми не маємо бути країною, яка експортує тільки сировину. Ми маємо, через підтримку інновацій, змінювати модель економіки, виробляти конкурентний продукт, завойовувати ринки інших країн та відбудовувати свій дім».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь