ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Питання наповнення бюджетної казни обговорили під час чергового брифінгу у фіскальній службі Тульчинського району

Дата: 07.08.2015 15:29
Кількість переглядів: 348

Фото без опису

Днями, у Тульчинському відділенні Немирівської ОДПІ відбувся черговий брифінг за участю представників місцевих засобів масової інформації.
В цей складний для країни час, ми повинні максимально комунікувати свої зусилля для того, щоб забезпечувати стабільні надходження до бюджетів усіх рівнів. Такими словами відкрила брифінг заступник начальника Немирівської ОДПІ Лілія Пастушенко.
Підсумовуючи результати роботи по надходженню до бюджетів усіх рівнів, Лілією Пастушенко зазначено, що протягом семи місяців 2015 року до зведеного бюджету зібрано податків у сумі 77,2 млн. грн. Темпи наповнення бюджетів усіх рівнів випередили минулорічні показники на 29,5 відсоток. Найбільші надходження складають податок на додану вартість та податок на доходи фізичних осіб.
До місцевого бюджету спрямовано 47,6 млн.грн., в тому числі значним платежем у дохідній частині району є податок на доходи фізичних осіб, який склав 32,4 мільйони гривень. Крім того, в місцеву казну надійшло: плати за землю в сумі 5 млн. грн., єдиного податку – 5,9 млн. грн., екологічного податку 9,5млн. грн. Суттєво наповнив бюджетні кошики місцевих громад і акцизний податок з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів, сплачена сума якого склала понад 3 мільйони гривень.
Протягом семи місяців поточного року мешканці району спрямували до бюджету 97,4 млн грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
«Збільшення надходжень податку на доходи фізичних осіб та ЄСВ в основному відбулося за рахунок зростання фонду оплати праці. Саме завдяки своєчасній сплаті єдиного внеску жителям Тульчинщини гарантується гідне пенсійне забезпечення, право на соціальний захист у разі нещасних випадків чи професійних захворювань, безробіття та інші виплати», – зазначила начальник Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ.
„Ще хочу наголосити, що фіскальна служба створює максимально комфортні умови для обслуговування платників податків. Саме від наших платників залежить, як вчасно буде наповнюватись бюджетна скарбниця. А від так, налагодження партнерських стосунків між сумлінними платниками податків та органами фіскальної служби є запорукою виконання поставлених перед нами державних завдань”, - підсумувала Лілія Пастушенко.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь