ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Питання потребує позитивного вирішення

Дата: 20.07.2016 08:52
Кількість переглядів: 266

19 липня 2016 року голова районної державної адміністрації Микола Підболячний, за участю голови районної ради Олексія Авраменка, першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Побережника, начальника управління економіки Юлії Дудкевич, начальника управління соціального захисту Миколи Богача, заступника начальника управління фінансів Ірини Тихонюк провів робочу зустріч з керівництвом ПрАТ «Тульчинське АТП 10507».
Потреба у проведенні робочої зустрічі виникла у зв’язку з тим, що з 12 липня поточного року перевізник підвищив тариф на перевезення пасажирів. Що, в свою чергу, викликало невдоволення, соціальну напругу серед жителів району.
Піднімались питання щодо зриву, ліквідації частини маршрутів, по яких заключені та діють договори на пасажирські перевезення. В ході тривалого і доволі емоційного обговорення домовленостей щодо піднятих проблем, на жаль, досягнуто не було.
Тому районна державна адміністрація залишає за собою право звертатись до Вінницького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України та обласної державної адміністрації за допомогою у вирішенні даних соціально важливих питань.
До відома:
Постановою КМУ № 240 від 25.03.2015 року «Про внесення змін у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 р. № 1548» скасовано державне та муніципальне регулювання тарифів на пасажирські перевезення, за винятком залізничних. Таким чином, на сьогодні вартість проїзду для пасажирів приміських маршрутів встановлюється перевізником самостійно.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь