ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Питання зайнятості населення – важлива тема для влади

Дата: 09.12.2013 16:19
Кількість переглядів: 315

Фото без опису

Про завдання Президента України В.Януковича щодо стимулювання підвищення зайнятості населення, створення нових робочих місць, завдання і перспективи на 2014 рік голова райдержадміністрації Анатолій Степанович Бузік сказав на апаратній нараді 9 грудня 2013 року наступне: «Тема важлива, бо якщо є робота і вона добре оплачується, то це позитив для кожної людини, а якщо навпаки, – то це проблеми, які мають вирішувати органи виконавчої влади і самоврядування на місцях.» Нарада відбулася за участю голови районної ради Олексія Петровича Авраменка, заступників голови, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.
Про заходи районної служби зайнятості на ринку соціальних послуг протягом січня – листопада 2013 року доповіла директор РЦЗ Л.Малюта. Зокрема, вона повідомила, що за 11 місяців 2013 року послугами районної служби зайнятості скористалися 2472 особи. ( на 302 чол. більше ніж у минулому році). Тривалість зареєстрованого безробіття складає - 124 дні (по області - 168). В поточному році виплачено 7553 тис. гри., середній розмір допомоги по безробіттю становить 994 грн.
Про стан виконання галузевих завдань, основні показники, результати та наявні проблеми повідомили начальник районного управління Пенсійного фонду України Т.Федорович, головний лікар РЦПМСД В.Нечипорук, головний лікар ЦРЛ В.Лисиця, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації К.Третьякова, директор РЦ СССДМ О.Остропольська та інші.
Заступник голови райдержадміністрації М.Колібабчук нагадала присутнім про передплатну кампанію на державні та комунальні видання на 2014 рік, а начальник районного управління юстиції М.Лазарук – про Всеукраїнський тиждень права та пов’язані з ним місцеві заходи. У підсумку голова райдержадміністрації наголосив на тому, що в умовах напруженої суспільно-політичної ситуації в країні, послаблення фінансово-податкової дисципліни, зниження досягнутих темпів соціально-економічного розвитку району неприпустимі, тому необхідно всім діяти виважено і помірковано, працювати з громадянами в режимі діалогу, роз’яснювати про небезпеку дестабілізаційних процесів в економіці та соціальній сфері.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь