ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

План перспективного розвитку обговорено з депутатами районної ради

Дата: 20.12.2018 16:48
Кількість переглядів: 209

Фото без опису

20 грудня в залі засідань районної державної адміністрації та районної ради відбулось спільне засідання постійних комісій районної ради, за участі голів територіальних громад, на якому обговорено план перспективного розвитку району на 2019 – 2021 роки.

Керівник апарату районної державної адміністрації Тетяна Найда ознайомила присутніх з переліком об’єктів, які було подано до плану перспективного розвитку області.

Виступаючою було доведено до відома присутніх, що відповідно до Указу Президента України від 6 грудня 2018 року № 412 «Про додаткові заходи щодо забезпечення реформ із децентралізації влади» обласним та Київській міській державним адміністраціям необхідно забезпечити розробку та затвердження планів перспективного розвитку областей та м. Києва на 2019-2021 роки з урахуванням інноваційного потенціалу регіонів, конкурентних переваг та стратегічного бачення їх розвитку, результатів реформ із децентралізації влади об’єднання територіальних громад та їх фінансової спроможності , а також реформ у сферах освіти, охорони здоров’я, зокрема розвитку інклюзивного навчання і медичного обслуговування у сільській місцевості та інфраструктурних змін.

Даним Указом рекомендовано органам місцевого самоврядування розробити та затвердити плани перспективного розвитку відповідних міст, селищ та сіл на 2019-2021 роки з урахуванням регіональних стратегій розвитку місцевих пріоритетів визначених територіальними громадами.

Цьому Указу передувало засідання Ради регіонального розвитку під головуванням Президента України, яке відбулось 12 листопада 2018 року в м. Києві.

14 листопада розпорядженням голови облдержадміністрації В. Коровія створено раду регіонального розвитку Вінницької області, 20 листопада створено раду регіонального розвитку Тульчинського району, до якої увійшли керівництво райдержадміністрації та районної ради, керівники управлінь, відділів, служб райдержадміністрації, головні лікарі, голови ОТГ, сільські, селищні голови.

15 листопада на адресу структурних підрозділів райдержадміністрації, сільських, селищних, міського голів, керівників центральної районної лікарні та центру первинної медико-санітарної допомоги було направлено листи з проханням подати інформацію по проектах в розрізі 2019, 2020, 2021 років (будівництво, реконструкція, ремонти).

До райдержадміністрації суб’єктами, що вказані вище, було подано 231 об’єкт, запланований до роботи на 2019-2021 роки.

Для занесення на «Мапу перспективного розвитку області» було оптимізовано даний перелік до кількості 31.

Але увесь перелік об’єктів (231) в повному обсязі є пріоритетним для перспективного розвитку району.

До них увійшли 10 - економічних об’єктів, 8 - об’єктів в галузі освіти, 7- в галузі охорони здоров’я, 2 – в галузі культури, 6 - житлово-комунального господарства.

Основними критеріями відбору були крайня необхідність втілення того чи іншого проекту та спроможність громади співфінансувати даний проект, залучати кошти спонсорів, інвесторів та брати участь в різноманітних проектах задля реалізації кінцевої мети- реалізації проекту.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь