ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Плата за землю – вагоме джерело надходжень до місцевого бюджету Тульчинщини

Дата: 17.07.2015 16:32
Кількість переглядів: 253

Фото без опису

З початку 2015 року в м. Тульчин та Тульчинському районі сплачено 4,6 млн грн плати за землю, з яких понад 3,4 млн грн сплатили юридичні особи. Фізичними особами було внесено понад 1 млн грн. Порівняно з відповідним періодом минулого року фактичні надходження з плати за землю збільшились на півмільйона гривень, тобто на 16%.
Водночас Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ повідомляє, що відповідно до п. 287.1 ст. 287 Податкового кодексу України, власники землі та землекористувачі сплачують плату за землю з дня виникнення права власності або права користування земельною ділянкою. У разі припинення права власності або права користування земельною ділянкою плата за землю сплачується за фактичний період перебування землі у власності або користуванні у поточному році.
Нарахування фізичним особам сум податку проводиться органами державної податкової служби, які видають платникові до 1 липня поточного року податкове повідомлення-рішення.
Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ нагадує, що сплата плати за землю громадянами за податковим повідомленням-рішенням здійснюється протягом 60 днів з дня його вручення (до 1 вересня поточного року).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь