ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Платників податків тульчинщини запрошують задекларувати доходи

Дата: 08.02.2017 15:05
Кількість переглядів: 267

Фото без опису

З початку 2017 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2016 року. За вибором платника податків декларації подаються за місцем своєї податкової адреси особисто або уповноваженою на це особою; поштою або засобами електронного зв’язку. Про це повідомляє Олександрійська ОДПІ.

Для комфортного звітування громадян протягом січня-квітня 2017 року центр обслуговування платників Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ працюватиме за подовженим режимом роботи (до 19.00). У разі необхідності платники зможуть отримати безкоштовні консультації та допомогу в заповненні декларації. Крім того, бланки декларацій надаються платникам податків безкоштовно.

Декларування триває з 1 січня по 30 квітня. Обов’язковому декларуванню підлягають доходи, отримані протягом 2016 року від спадщини та дарування, іноземні та інвестиційні доходи, доходи одноосібників, від надання в оренду майна, здачу в найма житла, а також інші доходи, з яких протягом року не було утримано податок на доходи та військовий збір.

Сплатити визначені в декларації суми необхідно до 1 серпня 2017 року.

Звертаємо увагу, що з 1 січня 2017 року запроваджено нову форму декларації про майновий стан і доходи (наказ Міністерства фінансів України від 15 вересня 2016 року №821 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 02 жовтня 2015 року №859). Так, зокрема, передбачено зменшення обсягу декларації (зменшення кількості додатків з чотирьох до двох) та зміна порядку розрахунку податкових зобов’язань фізичних осіб-підприємців.

За довідками звертатись в ЦОП ,по тел.. (04335) 2-24-54 або 2-33-30


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь