ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Починаючи з серпня сплачуємо військовий збір

Дата: 08.08.2014 12:01
Кількість переглядів: 259

Фото без опису

Таким чином, за підрахунками фахівців ГУ Міндоходів у Вінницькій області, до кінця 2014 року на потреби армії регіон зможе зібрати близько 70 млн.грн.
Зміни до Податкового кодексу набирають чинності з 3 серпня поточного року. Відтак, тимчасово, до 1 січня 2015 року, як доповнення до податку на доходи фізичних осіб, введено новий загальнодержавний збір – військовий збір. Його запропоновано стягувати за ставкою 1,5% з доходів фізичних осіб. А саме, із заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, що нараховуються (виплачуються, надаються) платнику у зв'язку з трудовими відносинами та за цивільно-правовими договорами.
Збір також буде стягуватися у разі виграшу у державну та недержавну грошову лотерею, а ще з виграшу гравця (учасника), отриманого від організатора азартної гри. Натомість доходи суб’єктів господарювання-фізичних осіб не є об’єктом оподаткування.
В цілому по Україні запровадження військового збору дозволить акумулювати 2,9 млрд. грн. На Вінниччині ця сума становитиме близько 14 млн. грн. в місяць.
Планується, що усі надходження від військового збору будуть йти на фінансування Збройних Сил та підтримку їх обороноздатності.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь