ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Податки –очима дітей - підсумки районного конкурсу

Дата: 24.04.2015 11:47
Кількість переглядів: 643

Фото без опису

В 2015 році державною фіскальною службою району було проведено конкурс дитячої творчості «Майбутнє країни- у мріях дитини ». Проведення конкурсу - це одна з важливих форм співпраці податкових органів з громадськістю, яка дає змогу великій кількості дітей з одного боку опанувати податкові ази, а з іншого - реалізувати свої творчі здібності в прозі, поезії, у сфері образотворчого і прикладного мистецтва.
Підростаюче покоління Тульчинщини теж долучилось до участі у конкурсі, що дало можливість виявити, наскільки діти розуміють роль, місце та значення податків, як орієнтуються в сьогоденні. Крім того, це стало чудовою можливістю для юних дарувань творчо реалізувати свої ідеї та продемонструвати свій талант.
В конкурсі прийняли участь 36 учнів із шкіл району. Надійшло 38 живописних малюнків, у яких діти відобразили роль і місце податків у житті суспільства, держави і окремих категорій громадян та літературний твір.Кожного разу діти вражають своєю творчістю, оригінальністю і новими ідеями. Діти у своїх роботах проявили фантазію та майстерність.
Компетентне журі визначило переможців. Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ висловлює подяку всім учням, які прийняли участь в конкурсі, та щиро вітає:
Безбах Вікторію - за зайняте І місце у віковій категорії діти 9-11 років, ученицю 5 класу Клебанської ЗШ І –ІІІ ст.
У віковій категорії діти 12-15років :
Скрипник Наталію за зайняте І місце ученицю 6 класу Кирнасівської ЗШ І –ІІІ ст.
Ворощак Вікторію за зайняте ІІ місце ученицю 7 класу Кинашівської ЗШ І –ІІІ ст.
Погребняка Андрія за зайняте ІІІ місце учня Михайлівської ЗШ І –ІІІ ст.
Роботу Луговської Ірини вирішили відзначити кращим літературним твором.
Як зазначила заступник начальника Немирівської ОДПІ Лілія Пастушенко, конкурс «Майбутнє країни- у мріях дитини» спрямований на формування економічної грамотності та культури у майбутніх платників. «Адже виховання і розуміння дітьми з шкільних років необхідності дотримання законів, в тому числі щодо сплати податків, дозволить зробити успішну та процвітаючу країну»-додала вона. Очільник служби щиро дякує молодим талантам за працелюбність, завзятість, бажає міцного здоров’я та відмінних успіхів у навчанні.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь