ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Податкова знижка

Дата: 05.03.2015 09:43
Кількість переглядів: 268

Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ нагадує, що відповідно до Податкового кодексу України громадяни, які в 2014 році отримували дохід у вигляді заробітної плати та сплачували за навчання закладам освіти, сплачували проценти за іпотечним житловим кредитом, страхували себе або членів своєї сім’ї, оплачували допоміжні репродуктивні технології, всиновлювали дітей, понесли витрати у зв’язку із переобладнанням транспортного засобу, мають право на отримання податкової знижки.
Відповідно до ст. 166 Податкового кодексу, платники податків можуть скористатися правом на податкову знижку за наслідками звітного 2014 року до кінця поточного 2015 року, подавши до податкової інспекції за місцем своєї адреси (реєстрації) декларацію й копію підтвердних документів.
Звертаємо увагу, що право на податкову знижку має лише той, хто отримував заробітну плату. У разі якщо платник податку не скористався правом на нарахування податкової знижки за наслідками звітного податкового року, таке право на наступні податкові роки не переноситься.
Нагадуємо, перелік документів, які необхідно мати під час заповнення декларації для отримання податкової знижки на навчання:
паспорт (оригінал, копія);
ідентифікаційний номер (оригінал, копія);
довідку з роботи про отриманий у минулому році дохід і сплачені податки (немає вимоги щодо форми довідки, головне, щоб було вказано загальний нарахований дохід за 2014 рік, єдиний соціальний внесок, податкову соціальну пільгу в разі застосування, податок на доходи фізичних осіб);
довідку про вартість навчання у звітному році (якщо не вказано в договорі);
копію свідоцтва про народження дитини (для батьків студента), копію свідоцтва про одруження (для чоловіка чи дружини студента);
оригінал і копію договору з навчальним закладом; довідку з навчального закладу про кількість навчальних місяців у звітному році (якщо неповний навчальний рік);
довідку про термін навчання в навчальному закладі (якщо не вказано в договорі); оригінали й копії платіжних документів, що підтверджують сплату за навчання (сплачені у 2014 році).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь