ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Подорож у дитячий світ!!!»

Дата: 12.05.2017 15:01
Кількість переглядів: 297

Саме таку назву отримало обласне свято, яке відбулося 11 травня 2017 року, місцем проведення - став сімейний парк активного відпочинку «Дитяча планета» в торговому центрі «PlazaPark». Свято відбулося за ініціативи голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія та з нагоди Міжнародного дня сім’ї на Вінниччині. Прийняти участь в такому дійстві пощастило і 30 маленьким тульчинцям. Збір діток із числа пільгової категорії, організацію поїздки та супровід малечі на обласне свято було забезпечено спеціалістом управління соціального захисту населення райдержадміністрації та медичним представником.

Хлопчики та дівчатка з багатодітних, малозабезпечених сімей та сімей учасників антитерористичної операції, із числа сімей внутрішньо переміщених осіб, діти, позбавлені батьківського піклування отримали запрошення до дитячого розважального центру «Дитяча планета», де для них, окрім традиційних спортивних розваг на батутах, скалодромі, лабіринтах, занурювання у поролоновий басейн, грі на ігрових автоматах, була запропонована цікава розважальна програма із захоплюючими конкурсами та пізнавальними вікторинами. Організатори підготували цікаву музично-розважальну програму з безліччю призів, працювали майстер-класи «Листівка для мами», виготовлення пазла «Будиночок».

За дотриманням вимог протипожежної безпеки та мінімізації виникнення різного роду надзвичайних ситуацій та подій під час проведення заходу наглядали та допомагали у проведенні свята рятувальники ДПРЧ-1 м.Вінниці, які вразили маленьких тульчинців яскравою пізнавально-розважальною програмою.

Свято вийшло цікавим, змістовним, веселим та запам’ятається дітлахам надовго, адже завдяки ньому багато діток отримали прекрасну нагоду вперше в житті завітати до обласного центру та досхочу розважитись у «Дитячій планеті».

З нагоди свята діти також отримали солодощі від Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької облдержадміністрації.

Метою проведення свята «Ми - одна сім’я! Ми – одна родина!» було не лише виховання у його учасників відповідального ставлення до сім’ї та сімейних цінностей, а й популяризація здорового способу життя, активного сімейного відпочинку та змістовного дозвілля.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь