ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Подяки підприємцям за високу податкову культуру

Дата: 05.09.2013 12:44
Кількість переглядів: 333

Напередодні свята Дня підприємця представники відділення Міндоходів у Тульчинському районі провели зустріч з приватними підприємцями. Такі зустрічі - підприємців з працівниками відомства – відбуваються доволі часто і дають позитивні результати.
За словами начальника Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ Лілії Пастушенко, підприємництво – рухлива сила економіки, тому Міністерство доходів і зборів завжди іде назустріч бізнесу та створює всі умови для подальшої комфортної співпраці. За останні роки в Україні зроблено суттєві кроки для покращення підприємницького середовища — внесено чимало змін у діюче законодавство, прийнято на основі європейських стандартів нові закони. Такі зміни в оподаткуванні позитивно вплинули на збільшення надходжень до бюджету від платників малого та середнього бізнесу.
Вітаючи присутніх, Лілія Пастушенко подякувала за наполегливу працю, активну громадську позицію, високу податкову культуру і побажала подальших успіхів у підприємницькій діяльності на благо процвітання нашої держави.
Подяками за вагомий особистий внесок у розвиток підприємництва у районі були відзначенні Анатолій Ільченко, Олеся Куценко, Володимир Ковінько, Віталій Мензул, Людмила Мельник, Святослав Михайленко, Владислав Носов.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь